چرا باید یک غذاساز بخریم؟

غذاساز ، از وسایل آشپزخانه ، که برای انجام سریع و راحت کارهای تکراری آشپزخانه طراحی شده است. خرد کردن، آسیاب کردن، ورقه کردن، ریز‌ریز کردن، پوره کردن و رشته‌رشته کردن کارهای تکراری و طاقت‌فرسایی هستند که با استفاده از این ابزار بسیار ساده‌تر انجام می‌شوند. مخصوصا وقتی که میهمان دارید و قرار است این کارها را در حجم زیاد انجام دهید، غذاساز می‌تواند یک ناجی بی‌همتا باشد!درست است که در بازار مدلهای مکانیکی ساده‌ای هم وجود دارند که برخی از این کارها را مقداری ساده‌تر انجام می‌دهند، اما اغلب می‌دانیم که یک ابزار الکتریکی که دارای تیغه‌ های قابل تعویض است، می‌تواند بسیار بیش از تصور کاربردی و جذاب باشد.

تاریخچه کوتاهی از غذاساز
در تاریخچه وسایل و تجهیزات آشپزخانه، غذاسازها بسیار جدید به نظر میرسند. این ابزار از دهه ۱۹۶۰ راه خود را به آشپزخانه های صنعتی و حرفهای باز کرد. این ماشینهای زحمتکش اولین بار توسط Robot Coupe و ویژه استفاده در رستورانها و آشپزخانه های صنعتی وارد بازار شدند و البته این شرکت هنوز هم مشغول تولید غذاساز است. روبوکو از سال ۱۹۷۲ هم این محصول را راهی خانه های انگلستان کرد. مردم امریکای شمالی هم از سال ۱۹۷۳ توانستند از این ابزار بهره ببرند.

چرا باید یک غذاساز بخریم؟
دلیل اصلی اینکه شما سراغ غذاساز می روید، این است که آماده سازی غذا را سریعتر و آسانتر میسازد. این ابزار کارهای ملالت آور و خسته کننده آسیاب کردن، خرد کردن، ورقه کردن رشته کردن و حتی مخلوط کردن و پوره کردن را به اعمالی معمولی، سریع و حتی بی سر و صداتر از حالت دستی بدل میسازد. و اینگونه در زمان و زحمت شما صرفه جویی فراوانی صورت میگیرد. این موضوع باعث شده که غذاساز سریعا به یکی از محبوبترین لوازم آشپزخانه در خانه ها و رستورانها تبدیل شود. اکنون دیگر آماده سازی غذاهای سالم و خوشمزه به امری ساده تبدیل شده است.شاید بهترین توصیف برای غذاساز، ابزاری چندکاره باشد. این وسیله میتواند به راحتی وظایف چندین ابزار آشپزخانه را به صورت همزمان بر عهده بگیرد:
* مخلوط کردن ترکیبات معمول غذایی
* خرد کردن مواد غذایی خشک با استفاده از قابلیت پالس یا ضربهای
* پوره کردن کامل میوه ها و سبزیجات. تهیه سس ها، و برخی سوپ ها
* چرخ کردن و کوبیدن گوشت و مغزیجات
* شکل دادن به آمولسیونها برای تهیه سسهایی چون مایونز یا سس سالاد
* تهیه سریع و کارآمد خمیر برای شیرینی و نان
* خرد کردن و پوره کردن کامل برای تهیه غذای کودک
* رشته کردن و ورقه کردن ترکیبات غذا یا سالاد
* رنده کردن پنیر
* آسیاب و آرد کردن غلات
* تبدیل دانه های نمک و شکر به پودر نمک و شکر
مواد غذایی که معمولا در غذاساز ریخته میشوند
بهترین نکته درباره غذاساز این است که آنها قادرند تقریبا هر ماده غذایی را برند. برخی از این موادغذایی که معمولا با غذاساز آماده میشوند، عبارتند از:
– خرد کردن، ورقه کردن و برش نگینی تمامی میوه ها و سبزیجات از قبیل کدو، بادمجان، هویجها، سیبها، خیارها و… در اندازههای یکسان برای استفاده در سالاد یا دیگر دستورات غذایی
– خرد یا پودر کردن غلات
– خرد کردن نان و تولید کرامپ
– لوبیا و نخود فرنگی و مانند آن
– پنیر
– سسها و سالساها از قبیل گوجه فرنگی، پستو، ترشیجات، پورهها و …
– گیاهان و ادویه از قبیل پیازها، سیر و زنجبیل
– مخلوطهای مایع و دیپها از قبیل مایونز و…
– مغزها، موسها
– سوپها
– قیمه کردن گوشت

اخبار مرتبط

سبد خرید خالی است