ماه مبارک رمضان

ماه رمضان

ماه مبارک رمضان

ماه رمضان  فرصت آشتی با خدا است؛ ماه ازدیاد تقوا و ماه تقویت اراده است. میلیون ها نفر از مسلمانان در سرتاسر جهان برای شروع ماه رمضان که ماه عبادت بسیار، روزه گرفتن از صبح تا شب و ضیافت های شبانه می باشد، اهمیت ویژه ای قائل هستند. روزه گرفتن یک نوع تمرین خودداری ( منع کردن خود ) است. از آن به عنوان یک نوع سم زدایی جسمانی و معنوی به وسیله ی کنار گذاشتن آیتم هایی مثل قهوه ی اول صبح ، سیگار کشیدن و میان وعده های نیمروزی یاد می شود.

ویژگی های روزه در ماه رمضان 

ماه رمضان، ویژگى هاى مهمّى دارد كه ریشه بركات بزرگ این ماه و پایه نعمت هاى بى شمار آن هستند. شُكوه، عظمت و بركات مادّى و معنوى اى كه از این ماه، نصیب اهل ایمان مى شود.

اثار معنوی و تربیتی ، اثار اقتصادی ، بهداشتی ، سلامتی

روزه، با کیفیتی که دارد در حقیقت روح معنوی و ایمانی انسان را تقویت و اراده او را در اجتناب از معاصی و گناه قوی و نیرومند می گرداند و رمضان ماه خودسازی و تزکیه است.

بنابراین روزه دروازه عبادات است به معنای اینکه خودسازی و مقاومت در انجام عبادات را از روز باید شروع نمود.

فواید روزه گرفتن 

روزه فواید جسمی و روحی فراوانی برای انسان در بردارد و روزه داری، شفا بخش جسم و همچنین توان بخش، جان انسان است.

کاهش وزن

کاهش حساسیت به انسولین

افزایش سرعت متابولیسم

افزایش طول عمر

بهبودی در گرسنگی و  عادت غذایی ، بهبود فعالیت مغز

پوست صاف و جلوگیری از جوش
روزه داری

روزه داری

 

روزه داری نباید موجب پرخوری به هنگام سحر و افطار و بی نظمی در خواب شب شود و در صورت رعایت این مسایل، روزه داری صحیح به کاهش استرس‌ها منجر می‌شود. مصرف نشاسته و پروتئین در ماه مبارک رمضان، انرژی بدن را تامین می‌کند. غذاهای گوشتی می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را در ماه رمضان تامین کند. روزه داران از خوردن غذاهای شور در این ماه پرهیز کنند و حتی الامکان در این ماه، نمک را با احتیاط مصرف کنند.

 

اخبار مرتبط