
تلویزیون و تاریخچه آن
رسانه ها تأثیر عمیقی را برجامعه اعمال می کنند به طوری که قادرند با شیوه های پذیرفتنی عوام پسند هر نوع تغییری را در جامعه ایجاد کنند. و شکی نیست که رسانه در بهتر شدن وضعیت زندگی افراد جامعه تاثیر غیر قابل انکاری دارد. در واقع می توان گفت که رسانه های جمعی قسمتی از فر هنـگ آموزی هر روزه ی افراد جامعه می باشند و با داشتن امکانات وسـیع در ارائه ی جذاب تر و بهتر هر ایده می تواند به عنوان یک کانال بی همتای ارتباطی عمل کند که هیچ ابزاری، توانایی رقابت با آن را ندارد.
تلویزیون یک ابزار مخابراتی برای ارسال و دریافت عکسهای متحرک و صدا از یک فاصله دور می باشد. این لغت به تمام بخشهای تلویزیون ، برنامههای تلویزیون و پخش آنها اشاره میکند.
چون تلویزیونهای كنونی فقط قابلیت گرفتن و پخش برنامه های آنالوگ را دارند، باید دستگاه كوچك جدیدی بنام STB1 به آنها وصل شود تا امكان گیرندگی برنامههای دیجیتالی DVB-T 2 را نیز دارا شوند. این تلویزیونها و این سیستم دریافت برنامهها، بظاهر مانند تلویزیونهای قبلی و قدیمی 50 سال پیش میباشند كه آنتنی بر پشت بام داشتند. ولی در اصل با آنها تفاوت اساسی دارند، از جمله:
– صدای ایدهآل مانند CD همراه با امكان پخش استریو با 5 كانال شبیه Dolby AC3
– امكان استفاده از بخشهای خدماتی و كاربردی مختلف مانند اینترنت و پست الكترونیكی Email
– امكان پخش برنامههای خدماتی همراه و همزمان با یك برنامه تلویزیونی مانند EPG 5
– پخش برنامهها با قدرت كمتر در مقایسه با سیستم پخش آنالوگ، در نتیجه مصرف برق كمتر برای مراكز فرستنده
– و بسیاری امكانات دیگر.
فلسفه هوشمندی یا Smart TV
تمام فلسفه هوشمندی در این است که شما را بیشتر پای تلویزیون بنشاند. در حقيقت، تلویزیونهای هوشمند سعی میکنند دو دنیای برنامههای تلویزیونی و اینترنت را به يکديگر پیوند دهند. از آنجا که مدت زمان زیادی است این اتفاق رخ نداده، سازندگان مختلف، راهحلها و سختافزارهای مختلفی را برای برآورده کردن این نیاز معرفی کردهاند که در قالب یک دستگاه متصل به تلویزیون، نمایان شدهاست. شرکتهای سازنده وسایل ذخیرهسازی مانند Western Digital و Seagate و… اولین کسانی بودند که وارد این ماجرا شده و دستگاههایی برای پخش انواع فایلهای چندرسانهای و با قابلیت وصل شدن به اینترنت عرضه کردند. این تلویزیون ها دارای برنامه کابردی یا همان APP ، بازی ، گشت وگذار در اینرنت ، پخش ویدیو وصوت انلاین می باشد .
LED
تلویزیون های ال ای دی نام تلویزیون LCD است که بجای لامپ فلورسنت از سیستم نورافشانی LED استفاده می کند. البته این تلویزیون ها بطور 100 درصد LED نیستند و نباید این نام به آنها اطلاق شود. نمایشگرهای واقعی LED همچنان برای نمایشگرهای بزرگ در استادیوم ها و اهداف تجاری استفاده می شود. شرکت سونی اولین شرکتی بود که در سال 2005 این مدل تلویزیون خانگی را به بازار عرضه کرد
مقایسه بین نمایشگر LED و LCD معمولی:
-تصویر در LED بسیار روشنتر است و کنتراست بسیار بهتری دارد و نقاط سیاه در آن عمیق ترند.
-با سیستم نوردهی Edge-LED ضخامت آنها بسیار کم است، بطوریکه LED های موجود در بازار کمی بیش از 25 میلیمتر هستند!
-آنها برق بسیار کمتری مصرف می کنند. در مقایسه بین LED و LCD هم سایز، مصرف برقشان 40 درصد کمتر است.
-طیف رنگ در آنها وسیع تر است بخصوص وقتی از تکنولوژی نوردهی RGB-LED استفاده شده باشد.
-فرکانس تغییر تصویر در آنها بالاتر است.
-آلودگی محیط زیستی کمتری دارند.
4K
عد از تولید نمایشگرهای LED و 3D، در سال گذشته نسل جدید تلویزیون ها و صفحه نمایش ها وارد بازار شد.تلویزیون های اچ دی با کیفیت 1080 p ؛ رزولوشنی برابر با 1920 در 1080 پیکسل دارند و در استاندارد 4K این رزولوشن به 4096 در 2160 پیکسل می رسد. یعنی رزولوشنی ۴ برابر استاندارد 1080p که هم اکنون در تلویزیون های اچ دی و دیسک های بلو- ری در دسترس است.
ریشه های اصلی تکنولوژی 4K به صنعت سینما باز میگردد. اواخر دهه 90 بود که جورج لوکاس نویسنده و کارگردان مشهور فیلم جنگ ستارگان تصمیم گرفت که فرمت های جدید دیجیتالی را جایگزین فیلم کند.
پیشنهاد کارشناسان فروشگاه خرید روز به شما عزیزان محصولات صوتی و تصویری تلویزیون با تنوع بالا در فروشگاه خرید روز می باشد .